Si la mona vesteix de seda...
Enviat per Faralai el
_original

Us dic jo que mona queda! I si no mireu aquesta gran obra d'art Made in Faralai. Aquí teniu la recepta:
( PER A 4 PERSONES)
220 grams de mantega
120 grams de xocolata negra especial per fondre (tauleta de Nestlé)
70 grams de farina
120 de sucre
4 ous
Nous
Procediment:
Atabalar-se i intentar muntar el dispositiu d'elaboració de mones 4 hores abans de ser servida. Posar la mantega i la xocolata a foc lent i remenar-ho lentament fins que es fongui (si no se'ns pot cremar i malament rai si passa...). Després ho deixem refredar i ho reservem. Mentrestant separem les clares del rovell de l'ou. Els rovells els hem de mesclar amb el sucre i la farina, però ho hem de fer de manera que ens quedi com una pasta més o menys uniforme i sense grumolls. Un cop hem fet això, agafem les clares i les remenem enèrgicament (penseu en alguna cosa que us emprenyi) fins que assoleixin el punt de neu.
Escalfem el forn a 180 graus.
Quan ho tinguem tot a punt, afegim les nous a la xocolata. Després afegim la xocolata als rovells amb molt de compte i un cop hem fet això afegim la xocolata i els rovells amb les clares però sobretot amb compte i sense trencar la textura del punt de neu, perquè si no no quedaran les "bombolletes". Engreixem un motlle amb mantega. I ho posem al forn durant 30 minuts a 180. Per assegurar-nos que això ens ha quedat ben cuit, punxem amb un ganivet al centre. Si surt eixut i net és que està fet! Ho treiem del forn i ho deixem refredar. Ho treiem del motlle, i preparem tot el que pugui servir per guarnir i fer maco.
I un ingredient que no ha de faltar mai dels mais: il·lusió i molt d'amor.
Apa areny@utes [1]! Bon profit!
Siau!
Faralai