galtes de porc amb rovellons
Ingredients:
4 galtes amb ós partides per la meitat, sal, oli, pebre, 1 ceba, alls, mig got de ví blanc, mig got de conyac, 1/4 de got de moscatell, anís estrellat i rovellons.
Elaboració:
Salpebrar les galtes ja netes i partides per la meitat en una cassola amb oli, afegir els alls i la ceba. Coure amb foc mitjá.
Al cap de 10 minuts afegir el ví blanc, el conyac i el moscatell i un tros de anís estrellat,
remenar i deixar coure a foc lent una hora i mitja aproximadament , remenar i tombar les galtes de tant en tant.
Mentrestant en una paella fregir els rovellons amb una mica de oli, sal i pebre, all i julivert, quan estan fregits afegir-los a les galtes. Deixar-ho tot junt a foc lent 5 minuts més.
Jo abans de afegir els bolets trec els alls i la ceba de la cassola.
Servir.
Bon profit ;-)