Això s'acaba

Això s'acaba. Moltes gràcies a tothom. A la gent d'Arenys.Org per haver-me permès fer aquest experiment i a tots els qui heu anat llegint els apunts.

Podeu afegir els vostres comentaris a aquest bloc o a l'altra.

Encantat d¡haver compartit això amb tots vosaltres

Xavier Mir

foto: jofervigia

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Lluís Blanchar

Lluís

Enviat per Lluís Blanchar el Dg, 27/05/2007 - 23:12

Hola Xavi.

Celebro que t'hagis equivocat amb la teva porra.

Una abraçada.

Lluís Blanchar

@oriolferran

felicitats!

Enviat per @oriolferran el Dll, 28/05/2007 - 11:24

Xavier,
has estat protagonista d'un experiment interessant i que llegit, avui, de manera seqüencial ens dona un interessant relat de la jornada. Fins i tot i trobo a faltar apunts, més crònica social, encara que sóc conscient que la obligació principal era de complir amb el fet de vocal. Gràcies per l'esforç i sobretot per tenir aquesta agilitat narradora.

Aprofto l'apunt per agraïr-te tot el seguiment electoral. I per fer-ho amb un domini equilibrat de subjectivitat objectiva :-) Pot semblar que faci broma, però ho dic de veritat, les teves opinions tenen la frescor i la credibilitat de ser fetes amb suficient visió crítica, informació i amb voluntat d'informar, sense amagar que es fan donant un punt de vist personal... elements indispensables, tots ells, d'un blocaire.

No et preocupis pel nombre de visites d'ahir. Difícilment podies estar inicidint directament amb els índex de participació i que poguessis arribar de manera directa als electors de la teva mesa. L'acumulat de visites dels propers dies, si que serà important. Ens anem trobant a la xarxa.

A disposar. Som-hi!

www.arenyautes.cat/pau-i-bits